- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A WiP-ben voltak földalatti helyszínek és néhány új mutáns. A kihalt Zóna hátborzongatóbb volt annál, mint amikor mindig az ember torkának ugrik valami. Ráadásul teljesen új küldetéseket kaptunk, néhol szellemes szövegekkel.
Félelmetes volt az is, amikor a Jubileumi épület emeleti ablakából egyszercsak azt vettem észre, hogy kintről bejön és a lépcsőn megjelenik egy Könyvelő, utána jöttek a Kimérák.
Pripjatyban lehetett kutatni, bár sok dolgot nem talált az ember, de egy helyen volt sörétes puska töltényekkel és képződményeket is be lehetett gyűjteni. Általában a kutatás lehetősége is adott volt én sok időt eltöltöttem mászkálással, felderítéssel.
Itt is volt, hogy belefutottam mutánsokba és harcokba. Egyszer bementem a katonai raktáraknál a banditákhoz, és éppen egy kisóriás gyilkolta le a bandafőnököt. Amikor sikerült kiiktatni a házban életben maradt egyetlen ember támogatásával, akkor még beesett két újfajta Irányító is.
Nekem tetszett a Wip, pedig nem szeretem a modokat, mert korábban csak gagyikat ismertem meg, amiben az alapjátékot keverték új küldetésekkel, amelyben némelyik nagy marhaság volt.
A WiP-ben fellelhető kisebb bugokon kívül (nekem a PDA-ban teljesítendő feladatként bennragadt egy már teljesített küldetés) ehhez fogható, kitűnő minőségű, COP-ot megújító és további játékos órák élményét biztosító modot még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Sony α6700 + Sigma MC-11 csomag + AJÁNDÉK
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest