Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3723) sagajr78 válasza Antonius1978 (#3722) üzenetére


sagajr78
tag

Antonius1978:
Abban a teremben (ahol a rámpa mögül felvetted az elemet meg pattognak a mindenféle lángnyelvek és szikrák) kell megkeresned egy létrát és azon felmászva eljutsz a wishgranter-hez ami számtalan, a karakter halálával (vagy hasonlóval) járó rossz befejezéshez juttat. Ne bánd hogy kihagytad.

A hiba meg nagyon keveseknél de előfordul. Oka nem egykönnyen beazonosítható, mert valami összekuszálódásból adódik, de ez egyénenként változó, hogy kinél mitől). A probléma egyik lehetséges megoldása, hogy megdobálod az ajtót (beragadt ajtók kinyitásának egyik módja hogy hozzávagdosod a fegyveredet) vagy simán átsétálsz rajta a demo_record 1 konzol paranccsal (ilyenkor a bal egérgomb lenyomásával haladsz előre és ha úgy gondolod eleget mentél már akkor csak nyomsz egy neter-t és visszatérsz normál módba).

cs1rk3:
Nagyon alaposan járd be és figyelmesen kutasd át Rostock területét (ahol a bár is van ha így könnyebb beazonosítani) és megleled a hiányzó információkat, ami után haladhatsz tovább a kereséseddel. Figyeld a hangjelzést ahogy a játék tanácsolta.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.