Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Copy Protection
The International (European, North American and Australian) versions of STALKER: Clear Sky use the TAGES copy protection system, while the Russian version of the game uses the Star-Force copy protection system. The game requires that the DVD be kept in the drive while playing, and TAGES also installs two system driver files called atksgt.sys and lirsgt.sys. Note that there are know startup problems due to TAGES, such as the system not recognizing the game DVD at times or opening the game in windowed mode - see the Troubleshooting Tips section for more details of workarounds.
Nekem régebben az európai lemezverziónál a TAGES-szel gyűlt meg a bajom. Innen letöltöttem (32- és 64-bites verziók) és telepítettem.
-
SaGa59
őstag
Ne a C:-re telepítsd. Kapcsold ki az UAC-t. Biztos, hogy rendszergazdaként futtatod? Be van állítva az indító ikonon, hogy úgy indítsa? Az, hogy te egyébként rendszergazda vagy a gépen, nem jelenti azt, hogy rendszergazdaként futtatod a játékot. Ahhoz vagy az indító lnk fájl tulajdonságainál kell beállítanod, vagy az exe-re jobbklikk után "futtatás rendszergazdaként" menüponttal kell indítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest