- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Copy Protection
The International (European, North American and Australian) versions of STALKER: Clear Sky use the TAGES copy protection system, while the Russian version of the game uses the Star-Force copy protection system. The game requires that the DVD be kept in the drive while playing, and TAGES also installs two system driver files called atksgt.sys and lirsgt.sys. Note that there are know startup problems due to TAGES, such as the system not recognizing the game DVD at times or opening the game in windowed mode - see the Troubleshooting Tips section for more details of workarounds.
Nekem régebben az európai lemezverziónál a TAGES-szel gyűlt meg a bajom. Innen letöltöttem (32- és 64-bites verziók) és telepítettem.
-
SaGa59
őstag
Ne a C:-re telepítsd. Kapcsold ki az UAC-t. Biztos, hogy rendszergazdaként futtatod? Be van állítva az indító ikonon, hogy úgy indítsa? Az, hogy te egyébként rendszergazda vagy a gépen, nem jelenti azt, hogy rendszergazdaként futtatod a játékot. Ahhoz vagy az indító lnk fájl tulajdonságainál kell beállítanod, vagy az exe-re jobbklikk után "futtatás rendszergazdaként" menüponttal kell indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest