Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
subpixels
tag
Elakadtam, sajnos. Beszéltem a Duty vezetőjével, hogy megnézek egy lyukat, ahol jönnek elő a monsták. Oda megyek szépen lelövöm őket, lemegyek a lyukba. Ott ilyen tűz csap ki a csövekből, meg egy-két ellen van. Fel jövök a lyukból egy létrán, lőszert és medkitet találok felveszem őket kiérek tágas terepre, a mögöttem lévő ajtó bezárdik. Nem tudok semerre menni, és van egy psi szörny, akit bármivel lövök, ami nálam van meg sérül. Próbáltam még gránáttal, de semmi. Hogy lehet őt megölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Milyen routert?
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NZXT Kraken X62
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest