- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Igen, azt az ajtót ismerem, itt is oda lehet kerülni. Apró gond, hogy hátulról indulva, nem látod az előtted lévő épületek textúráját, és ahol azt hiszed, szabad a bejárat, ott hirtelen mögötted lesz egy fal (pont úgy, mint hajdanán rostokon kívül kolbászolva). Zsákutca, mert visszafelé nem lehet menni, előre meg - az ajtón keresztül - hatalmasra nő a pszi sugárzás (áh, akkor mire gondoltam :@) . Ha sikerül elérned a red forestbe vezető checkpointot, megmenekülsz. Én kénytelen voltam átmenni (nem akartam), mert amikor megkérdezte, átmegyek-e, és "no" volt a válasz, visszarakott, de meghaltam. Red Forestben kevés az ember, csak néhány stalker és a szokásos duty jelenlét az erdésznél, így még egy fokkal parásabb. Persze, a Strelok misszió előtt értem oda. A bányában megtaláltam a battery-t is, amelyet majd az erdésznek kell elvinni, bár a küldetést még nem vettem fel
Remélem, nem ezt az egyet kell majd odaadni neki, és a játék "szül" még egyet oda, a küldetés felvétele után.
A helikopter(eket) Yantarban (a régiben) én is megpróbáltam megkeresni, de nem találtam semmit, mondjuk hátulról próbáltam kimenni a pályáról ott, ahol most a bővítés van. A kapuval sokat szenvedtem, de egyik irányban sem tudtam sem megkerülni, sem átugrani.
Viszont emlékszem, mintha Dark Valleyben is lett volna rotorzaj.Majd a következő részben, amikor ugyan ezek a helyszínek lesznek csak kibővítve (csak a történet fog változni), majd akkor és ott jó alapul fognak szolgálni a félkész pályarészek.
Ugyanezt remélem, hogy a majdani következő részben (ha lesz egyáltalán), felhasználnak minden, most kivágott anyagot. Lesz idejük tökéletesíteni, így remélhetőleg nem kell megint mindent kiszedni. De durva lenne, ha mindkét játék pályáit összedolgoznák egyetlen egybe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VPN topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hifiman SVANAR vezetékes IEM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest