- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Yantarban járva, a prof küldetésének végrehajtása után újra megcsodáltam a pálya ezen részének kidolgozatlanságát. Már a kapuban állva (ahol a csapat hullája van a pda-val) is szembeszökik, hogy gyakorlatilag pár lépés után a pálya "mögött" találja magát az ember, legelső alkalomtól kezdve furcsálltam is. Ha már nem volt idő megcsinálni, miért nem lehetett egy kerítéssel + fákkal kitakarni? Az a pici sugárzás, amit odaraktak, semmit sem akadályoz meg. Szinte minden pályahatár tömve van hasonló megoldású kulisszaelemekkel, itt miért nem? Továbbhaladva a a helyzet fokozódik. Egészen kellemes nosztalgia vett erőt rajtam, Rostokra emlékezve, amikor kiugráltam a pályáról, és úgy általában ungot-berket bejártam. Apró feature, hogy itt még a pályán vagyok . . . Mivel még nem jártam ennyire hátul, gondoltam a dolgok mögé nézek, hátha találok valami apróságot. Jobb oldalon bementem az épület mögé, végig az úton, majd ehhez érkeztem, elvileg körbe lehet járni, ha átugranám a kerítést, nagyjából oda jutnék, ahová a zombik szoktak spawnolni yantarba menet, fenn a dombon. Persze nem lehet átmenni, mert ott a láthatatlan fal
Akkor minek átjáró? Vagy multi miatt lenne?
Vannak még érdekességek. Itt látható a térkép, itt pedig a valóság. A pda mapen látszik, a térkép itt éles, tehát nem csak egy egyszerű díszről van szó (a térképeken vannak ilyenek, lásd dead city, köze sincs a befejezett játékhoz), hanem elvileg itt épületeknek kellene állni. A túlsó oldaluk már elmosódásba hajlik, ergo ez egy zsákutca lenne itt, új épületekkel, meg nyílván valami céllal.
A gyár területe nem teljesen hasonlít az SoC-ben látott yantarhoz, van rajta némi plusz. A régi yantarban nincs északon a kitakart kiegészítés, CS-ben azonban jelen van. Ha nem akartak oda valamit, nyílván nem teszik rá a térképre, homályos pacának semmiképpen. De ez már tényleg fikció, más értelmét viszont nem látom. És a méretéből fakadóan nem is akármekkora területről van szó.
Még két dolog: az egyik Lefty csapata, amely a gyár bejáratától északra, a csöveknél gyülekezik, aztán nem csinálnak semmit, ami a sztorival kapcsolatos lenne. Mivel elvileg ott van a sosemvolt Rostokba vezető átjáró, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ők eredetileg oda mennének tovább, ez pedig elvarrná a történetüket, ahogy a mocsárban lévő, segítséget kérő stalker-csapat is továbbhalad Yantarba. Csak itt ugye nincs hová menni.
A másik, hogy nem tudja valaki, a mocsaraknál lévő vasúti alagút felirata mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest