Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz Etele1 #1966 üzenetére

SPOILER
    Ez az összefüggés az SoC-lal igaz, tény, a vak is látja, annyira nyílvánvaló. Éppen ez a baj, hogy történetben az értéke gyakorlatilag egy nagy 0. Volt valaki valahol, aki meghalt, utána jött a SoC, kész, vége. Ez azért kár, mert a játék többi része jól ki van dolgozva, mindenki anekdotázgat (jobban, mint az előző részben), a frakciók jobban fel vannak építve, az ideológiai alapjuk is mélyebb, van egy úgy, "játszható" frakció, a CS (meg abba lépsz be, amelyikbe akarsz), csak a végéről a "finálé" maradt el. Ott van egy nagy tátongó lyuk, meg egy 15 seces videó, és annyi. A CS frakció egy része meghalt, Strelok előző részes (lényegében időrendben a következő) kalandjaihoz meg hozzájárultunk annyiban, hogy ott ragadt, és a tudat egyik stalkere lett. Ez az előző rész "ki vagyok én", "ki az a strelok", "miért kell megölnöm", "mi a zóna, miért van, mi van mögötte" témakörében tett "utazásához", majd a végén a holodokival történő beszélgetéshez semmilyen szinten nem ér fel. Sőt, inkább "alibi", mint igazi befejezés.

(#1855) proci985
    Az a freedom bázis melletti őrült stalker egykoron a monolitosok foglya volt, egy v. több társával együtt. A sztori elemeire már nem emlékszem, de saját pda-dba (miután felvetted az övét) bekerül egy történet, amely szerint haverjaival talán lootolni ment, elkapták, fogva tartották, majd feltálalták őket mutáns-vacsinak, és néznie kellett, hogy haverből mutánsok esznek. Ezt követően szabadult ki valahogy, a jegyzeteit ahogy folyamatosan írta, látható már a végén a sok ... ...., meg az őrület jelei. Gondolom a történtekbe zakkant inkább bele, a pszi-kisugárzás szerintem csak megölte volna (az a leírások alapján olyan erős, még gyenge fázisokban is, hogy simán eldől, és max. zombiként kel fel újra).

Pici off: SoC-ban a jónős stalker-hullával találkozott valaki? Felvettem egy történetet a pda-ba, fogalmam sincs, kitől, aki arról mesélt, valami házban, ahol égett a villany, találkozott egy csodaszép nővel, beszélt vele, majd az megkérte valamilyen küldetésnek a végrehajtására. Meg is tette, de soha többé nem találkozott a nővel, gondolom vele is a C-tudat, vagy valamilyen tudat-manipuláció játszott.

A crazy stalkerről gondolom hallunk még a Crazy Sky-ban, a jónős stalker történetét a bölcsőtől az elektroig meg a Milf Sky fogja elmesélni, de szigorúan a Corvin Sky után, amely az MS Flight sim motorjával fog készülni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés