Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

Hát nekem is előjött egy mentés gond.
    De nekem lehet súlyosabb. Bármeik mentést probálom visszatölteni lefagy teljesen. Ugy hogy csak a reset segít. Szépen betölt aztán a Kliens: szinkronizálás résznél megáll és 20 perc után is ugy áll, és se alt+tab, se ctrl+alt+del. A mentéseim ottvannak a helyükön megnéztem. Probáltam tűzfalat kikapcsolni, tiltani a forgalmat, stb de semmi. Tegnap még ment ma meg már nem. :O Pedig annyira szeretem ezt a gamet. Tegnap ota csak a tűzfal kapott egy frissebb verzioszámot. De mint mondtam probáltam a tűzfalat ki-be kapcsolni, állítani, de semmi. A Clear sky fagy mint annak a rendje. Most mi tudok tenni? Előről biztos nem kezdem. A kutatóintézetnél voltam asszem. Nemrég árasztottam el a csatornarendszert(amiben azok a futkoso zombik voltak) a szolgálatnak (duty). Aztán be is léptem közéjük.

Ja és 1.0005 vagy meik van fennt, magyar szinkron ill magyar felirat. És így is kezdtem a játékot. Szal nem közben váltottam ujabb patchre. Hanem patch-eltem, magyarítást telepítettem aztán kezdtem játszani és azota nem piszkáltam bele, szal semmi mod, stb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés