Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Etele1

csendes tag

válasz ez_meg_emaz #1951 üzenetére

Ez elég kiábrándítóan hangzik... együttérzésemet szeretném tolmácsolni, mert átérzem a problémád.

Mivel sok lehetőséget kilőttél, ami esetleg hiba lenne nekem csak egy tipp jutott még eszembe ill. egy lehetséges végső megoldás.

A tippem az,h ha tegnap óta nem is frissítetted a videókártya drivert (erről nem írtál), én a helyedben akkor is újra tenném a drivert, mert elég egyértelműnek tűnik abból, amit mondtál,h itt most nem a gémmel van gond. Ha időben sokkal korábbi kimentések is megfagynak most, akkor vagy a feltelepített játékban sérült meg valami (és nem a kimentésekben, azok szerintem jók) vagy pedig a rendszeredben lett vmi gikszer.
    Ezt egészen könnyen kiderítheted, ha találomra 1-2 különböző időpontban (akár több napos) mentett állást átküldesz egy barátodnak, aki szintén a gyárival játszik 1.05 alatt (egyébként jó magam is detto ugyan így játszottam végig összesen 1 kifagyással) és akkor egyből kiderül,h a mentéseddel van baj v. a gépeddel.

A végső megoldás pedig az (ha nála is kifagy a te kimentésed), akkor te kérsz tőle el egyet és mindent újratelepítve azt folytatod...

Nem baj ha különbözik a configotok, mert a játék beállításokat egy teljesen másik file-ban menti el a játék. Mondjuk erről eszembe jutott,h a helyedben én azt is kiprtóbálnám,h azokat állítod vissza alap beállításokra, kilépsz, újraindítod a játékot (gépet is akár) és úgy is megpróbálod visszatölteni az állást...talán megoldódik.

Új hozzászólás Aktív témák