Új hozzászólás Aktív témák

• Etele1

csendes tag

válasz $p@rr0w #1916 üzenetére

Az FT200-at CSAK a Tiszta Ég bázisán lehet upgradelni, mivel eleve megkapni is csak ott tudod.
    Igen, minden műszerész speciálizálódik valamire. A Tiszta Égboltos a sörétes cuccokra (ettől még FL200 szakértő is), a Kordonos pisztolyokra (nem biztos régen jártam arra), a Szolgálatos a géppuskára (meg más rohamfegyverekre), a Szabadságos a mesterlövész puskára a SVU-ra (meg más messzire hordó fegyverekre), a Fosztogatós pedig a páncélokra. A SEVA suitot én bárhol is próbáltam a legmagasabb 4-es szintű golyó védelemre fejleszteni, egyikük sem tudta megcsinálni csak a Fosztogatós és nem mind1 ha abban akarod végigjátszani a játékot,h 30 v. 45 a golyó elleni védekezés. Persze a Szabadságos páncél kenterbe veri a maga 70-es védelmével, de csak 3 relikvia tartó, nuku futás...az nekem emiatt nem tetszett annyira.

Ha még nem vagy STALKER és utálnak a Fosztogatók a Szemétdombra ki/be járatok környékén az nem gond, mert ki akarnak fosztani és lőnek rád, de ha középen a bázisuk, még sárga neked, akkor oda bemehetsz, fejleszteni...ha még ott sárgák, mert ők nem vállnak pirossá ha nem fizetsz. Én a SEVA-t úgy vettem meg Yantarban,h a Szemétdombon átfutottam a rám lövöldöző Fosztogatók között, mert ha kinyírsz belőlük sokat, akkor a bázisukon is előbb-utóbb ellenségesek lesznek veled, akkor meg nuku fejlesztés. Ja és a fő történet szál küldetéseiben is többször kell Fosztogatókat ölni (pld. Agropom föld alatti mission), szóval ha túl sokáig halogatod a SEVA fejlesztést könnyen pórul járhatsz, mert őket már nem lehet vissza változtatni semlegessé.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés