Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevan87
tag
válasz
muddy_waters
üzenetére
Sűrített levegős srpay-vel kitakarítottam,de ugyan úgy pörög,mint az állat

Már tavaly is jelentkeztek ilyen gondok,de nem volt vele időm foglalkozni,de most muszáj vagyok valamit csinálni vele.
Egyéb módja van,hogy kiderítsem,hogy mi baja? Konkrétan. -
Stevan87
tag
válasz
dodopek
üzenetére
Épp azért nem akartam feltenni,mert még alappal sem játszottam,gondolom enélkül is élvezhető lesz. S az alap magyarítást tettem fel,eddig működött. Az a pár percnyi játék után.
Csak az a baj, hogy jegelnem kell ezt a játék témát.
Rég játszottam,s most, hogy beléptem a játékba, annyira pörög/hangos a gép, hogy nagyon idegesítő, szóval valami baja lehet
10 p. után meg nem bírta tovább,s kikapcsolt,szóval valami nem jó.Majd később visszatérek
Ha már ennyit vártam, akkor még pár nap nem gond,még megoldom,vagy megtudom, mi pontosan a gép baja.
S köszi. -
Stevan87
tag
Sziasztok.
Valaki pls segítsen már nekem.
Most szeretnék a játékkal játszani,feltettem a játékot.
Oké,meg lett crackelve,oké.
Indítom,s 1.6.2-t ír ki,szóval ez már frissítve van? Mert én nem frissítettem,igaz leszedtem egy patch-et,de nem tudta feltenni,mert vmi orosz szöveget írt ki.
Második indításnál meg nem reagál semmire,bármelyikkel indítom.
xREngine.exe feladatkezelőben pedig fut,de semmi változás nincs.
Nem értem.
Illetve mod-ként melyiket érdemes feltenni? Bár így mindegy,hogy nem megy,de ha netalán majd menne
Egy ilyen ~700 Mb-os Call_of_Pripyat_Complete_v1.0.2_Setup-et szedtem le,nekem nem kell csilivili graf,de azért szebb legyen. Vagy ami hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield