- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
Az nem rossz, de remélem ott minden feladatnak lesz jelző pontja, mert ez már tényleg kriminális, most meg a kulcsért forgattam fel a megyét, de sehol semmi ötlet merre menjek, megvan minden bandita személyes cucca, de egyikben sem volt és az összes kis rejtekhelyet is felkerestem. Tudom már unhatod, de egy segitség jól jönne hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Keresünk dokkolókat
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest