- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
Én újra kezdtem simán, mindig jól jön egy kis érdekesség, csak az egyetlen hiba, hogy teljesen orosz még, igaz a küldetésekkel semmi baj nincs, mert már annyiszor megcsináltam őket, hogy kapásból tudom hová kell kattintani és mi lesz a feladat
Az egyetlen hátrány az új dolgokkal van, mert nem tudom mire valók és mivel eddig még kevés van belőlük, igy nem kisérletezgetek, de olyan mintha lenne benne a készülő Redux modból is pár elem, ami a gépfegyverek tárazásásval kapcsolatos.
Mivel még csak a Cordonban tartok, igy több infot nem tudok, de nagyon tovább nem akarok jutni, mert ha elkészül az angol verzió , akkor kezdhetem előről. (na persze úgyis megteszem)
És van ami igy elsőre nem nyerte el a tetszést, mégpedg a sörétes puskák hangja, iszonyat jól néznek ki, de a hangjuk, olyan mint a BF3-ban, csendes és gagyi, ez pedig Stalker, itt dörrenjenek nagyot a shotgun-ok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VR topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged