Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz hejesírásó #806 üzenetére
Attó függ....milyen felbontásban?
szvsz helytállóMivel ez is stalker hibák lesznek, de nem olyan szinten mint az elődjeinél.
Egyébként miért pont az első részhez akarod hasonlítani?
A CS sokkal rosszabb volt megjelenéskor.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Zorro555
tag
válasz hejesírásó #808 üzenetére
Olvastad az én konfigomat? Abból kiderül, hogy a tieden is fog menni maxon. még 4xaa-val is.
-
emre
veterán
válasz hejesírásó #808 üzenetére
Ja, lazán fog menni vele
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Zorro555
tag
válasz hejesírásó #810 üzenetére
Azért csak majdnem maxon, mert af minimálisra van állítva és csak 2xaa-t engedélyeztem.
Ráadásul én a hardverzabáló Vista alatt futtatom. Bár úgy néztem a legutóbbi frissítés után már rendesen kiírta, hogy a memória 2GB de elég sokáig azt írta, hogy memória 1789 MB. -
Zorro555
tag
válasz hejesírásó #813 üzenetére
Állítólag a megyek-lövök típusú emberek végigviszik 4-5 óra alatt, de a mellékküldetésekkel relikviavadászattal 20-30 órára kitolható.
Jövő héten szabin leszek, akkor majd tolom, mert egyébként jó ha 2 órát ülök otthon a gép előtt, annak is a nagy része net, és így hetekig elszórakoznék vele, pedig már a gépemen vár a Modern Warfare 2 is. -
Vladi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dolce Gusto
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest