Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz rétisün #9933 üzenetére

Igen, a 13%-os kevlart mar hasznalom - felvaltva egy szikranccsal, meg gravival - a Seva ruhan.Amugy a ruha kb 75-80%-os pancelvedelmet ad, +a 13%os kevlar.Kivancsi vagyok hogy hogyan szamolja ezt a kevlar dolgot...

Pontosan, arrol a kuldirol van szo :D
    De belelottem 2 tarat a 7,62-esbol a fickoba, es nem akart meghalni, elkepzelheto hogy elfelejtettem panceltoro loszerrel loni, aztan 40mm-es granattol halalozott el...

Mesterlovesz puska : meg nem hasznaltam de vettem mar hozza vagy 50 piros panceltoro toltenyt.
    Barett : szerintem ez a legerosebb lofegyver a jatekban, 12,7mm-es lovedekekkel, 5 darab beloluk ugy 1-1,5 kilo :DD + a Gauss termeszetesen.

Balto : a zsoldosok akiknel talaltam a Betonkad anomaliatol jobbra fel az udvaron talalhatoak.
    Nalam csak 10-12 jott elo, az udvaron meg lesz vagy 8 azaz kb 20 zsoldossal kell kuzdened, ha az udvarra is bemesz.Szerencsedre ott lesz egy testor balkezre, ha szerencsed van, o is lelo par zsoldost mielott kicsinaljak...

MAS : van egy olyan gondom, hogy visszamentem Janovbol Zatonra, es odalett a zene es mas hang...nem tudom miert...ha meg elozo allasokat toltok be, azoknal sincs hang, valami lett, de a beallitasokba nem tudok bemenni, mert azonnal lefagy...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés