- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #9940 üzenetére
Igen, voltak kb 25-en. Extrém komoly fegyverekkel és páncélzattal, ezt a Noés szörnyirtáshoz tudnám hasonlítani elmebetegségben.
Viszont sehol a Barett. Átnéztem mindent, minden holtestet, szarrárongyolódtam mire kiirtottam mindenkit és semmi. Najó elég sok cuccot zsebeltem be, de nekem az a mesterlövész kéne. Egy SVD-t találtam, de ennek a továbbfejlesztett változata már megvan, amit Fürgétől vettem (Lynx). De hol a Barett? Van mentésem, szóval ha elcsesztem valamit akkor elölről tudom kezdeni. Amúgy mi az az ikon benne azzal a sátorral, mert zöld volt de most már narancs.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9940 üzenetére
ha a jupiter gyár melletti zsoldosokra gondolsz, tőlük is lehet küldit kapni, csak zsoldosruhában kell odamenni, meg valamelyik korábban kinyírt zsoldostól szerzett pda alapján meg kell tudni mondani a jelszót, és be tudsz menni. a küldik után akár csatlakozni is lehet hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest