- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9815 üzenetére
Ha en eladok kb 50-100 fegyvert ami a zsoldosoke, akkor az kb fel millat jelent, es mar van 400 ezrem, szoval a milla utan minden nap ad majd 100 ezret, lehet hogy nem fogja nekem megerni, hogy kosornyazzak 200 fegyver utan.Persze ha majd 200 kilot tudok majd en is cipelni, akkor lehet hogy rem egyszeru...
West : a legjobb fegyvert mar kihuztam magamnak, es mar te is azt hasznalod
Nem tudom milyen fegyvert talaltal mar ami jobb a teljesen tokelyre fejlesztett 7,62-es AKMS-nel.Kepzodmeny Kardannak : egy annyi statisztikat megiscsak latok, hogy 84 darabot szedtem ossze mar beloluk
de hulye vagyok en hogy alkatreszt csinaltassak beloluk ?
West : kivalasztod a befizetest, es akkor ajanl egy olyat, hogy a szamlad megnezese vagy mi....ott ranyomsz hogy "befizetes" es kiadja az egeszet, kulon a kamatot nem tudom hogyan lehet kivenni....
En is masnal vagyok, majd holnap reggel meloba megnezem a kepet amit feltoltesz, kosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged