Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield
üzenetére
Nekem ez bonyolultnak hangzik így elsőre.

Biztos, hogy Linuxozni akarsz?

Rá kell állni az ember fejének, ez még mindig nem Windows.
Egyébként nálam a 32-bites Linux vált be játékra, PAE-kernellel, tehát több memóriát is fel tud használni. Korábban a 64-bites kernellel csak szívtam a függőségekkel (persze szakértő sem vagyok, csupán mezei felhasználó), lehet viszont, hogy Steam esetében a 64-bit nem jelent gondot.
A PlayOnLinux viszont ellustított, mert ami a listájában szerepel, azt kiválasztva gombnyomogatással felteszi magától a szükséges programokat. Rádobtam a játék bin-mappájába a nocd-t is, így nem kell lemezelni, a PlayonLinux el tudta indítani azt is.
Érdemes lehet Linux Mintet választani a könnyedebb Mate vagy a Windows-szerűbb, de picit rendszerfogósabb Cinnamon-felülettel. Ami miatt én a gyári Ubuntut használom, ez jelenlegi tapasztalataim szerint alapból jobban kezeli a teljesen AMD-re épülő laptop-konfigurációmat.
(Most már csak a "Dolby" hangzást kellene megteremteni a beépített hangszórókon, bár játék alatt nem éreztem, hogy rossz lenne a hang, inkább a filmeknél "dobozszerű".)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest