Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Amikor felvettem a küldit, azonnal indultam, de semmi. Régebben volt amikor az épületben találtam meg ahol végül is mutatja a térkép, de volt olyan is amikor a tornyon levő kis épület tetején találtam meg. Novikovnak kellenének a rajzok a detektorokhoz, de azt sem találom.
Nem rég találtam a Sniperhez fixet, más az "all_swap" fájlja is, de már szerintem nem sokat fog változtatni.Aarpok azért még keresgélem. Régebben is sokat kellett keresgélni, de ennyire. Azt azért sajnálom, hogy Kósza nem jöhet velem Pripyatba, egy fegyverrel több lett volna. Hogy mi a fenének nem jött össze a monolitosok beajánlása, nem értem?
-
SaGa59
őstag
Az ST2-ben (bár ez ShoC mod) ugyanez a helyzet. Ráadásul ott van olyan hely, ahova a puska mellé egyből 16 bandita spawnol be, és mind téged vár.
Viszont valami scriptelési hiba miatt ugyanott, az épület belsejében velük együtt egy halom - ha jól emlékszem legalább 8 - kiméra is táborozik, így arrafelé menet már messziről hallható az ordítás és a fegyverropogás. Ha a feladat felvétele előtt kóricál ara az ember, akkor csak a kimérák vannak meg a kutyák, és nem könnyű meglépni előlük...
Ha a banditák is ott vannak, akkor általában elég a megmaradt 2-3 banditát leabálni és felszedni a cuccaikat. Néha a céltárgyat is náluk lehet megtalálni és ilyenkor előfordul, hogy nem adja be a feladat megoldását jelző csiripet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest