Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
op.erik #22926 üzenetére
Kell is hozzá a fordítás, mert néztem egy másik trailert ahol el kell a szöveg értés.Az orosz srác is megakadt a bemutatóban.
INNÉT már tölthető már a RePack_by_SeregA-Lus verzió.Amúgy elég ígéretesnek néz ki ez is Frozen Zona. Ez sajnos csak 2015-ben lesz kiadva.
hubai1979 mit ír ki a log? Amúgy hol van az angolosítás.
-
hubai1979
őstag
válasz
op.erik #22926 üzenetére
Az első részt pont most kezdtem el újra,nagyon jó hangulata van, csak ugyebár hiányzik a magyarosítás hozzá.Voltaképpen nem is olyan nagy probléma a magyarosítás hiánya ,mert a pda-n mutat mindent merre ,hova kell menni.Azt nem tudom egyedül,hogy rátettem az angolosítást ,hogy az csinálhat-e olyat,hogy mentés visszatöltésénél lekapcsol a játék,nem tölt vissza.
Még az elején járok ,egy csomó vadászos küldit ad egymás után.
De elég hülyeséget írtam,mert a magyarosítás hiányzik,mert egyszerűen zavar,hogy nem értem mit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LED világítás a lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- XIAOMI Mop 2 Pro+ robotporszívó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest