- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Én is használtam a CPU Control-t, ezek szerint az első változatot, de nem vettem észre különbséget a játékban. Kipróbálom ezt is. Talán segíteni fog.
Nekem 2 magos (3.6MHz) procim van még, mivel közel 1 éve csak a Stalker megy, ezért nem fejlesztettem a gépem. Nem tudom érdemes lenne-e 4 magos procira áttérni, elavult a játék motorja, hoz-e annyi javulást (progik használatával) hogy megérje váltani? Már jó ideje meg van rá a pénz, hogy váltsak, de valahogy nem vagyok meggyőzve róla, hogy érdemes bele ölni. -
Musicking
aktív tag
Az Ashampoo Core Tuner 2-t is kipróbálhatjátok, nálam az fut nem is panaszkodok optimalizálatlanságra.
4GB RAM mellett a vinyó bufferelésén segíthettek a Pimo- vagy Fancycache -el.
8GB-nál meg mehet a rendszer lapozófájl RAMDisk-be és nem csak rendszer táltosodik meg hanem a futtatott alkalmazások is.
A vinyó meg csak annyi műveletet végez ami feltétlenül szükséges..
Laptop (i3-3110m,4GB,500HDD) esetén ennyi a különbség vinyó és a ramdisk sebessége között:
Combosabb hardver esetén még tovább tornázható a ramdisk sebessége, erről egy rakás videót találhattok a videómegosztókon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest