Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Őskoczka
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #20513 üzenetére
Sajnos a barlang üres. Nincs veles detektor se képződmény. Ugyan abba a hibába estem. Odacaplattam de semmi. Pedig még 2 antiradot is kellet használnom. Egyet oda, egyet vissza.
A fegyver állapotától függ. ami még 70%-os az elviszem javíttatni és eladom a kereskedőnek. Valamennyi hasznom még marad rajt (20-150 RU). A többit meg szépen visszaadom a gazdájának, hogy amikor eltűnik a hullája akkor vigye magával.
A fegyverről jut eszembe, hogy az alföldön a kereskedő megveszi a rosszab állapotúakat is javítás nélkül, csak a pontos állapothatárt nem tudom már.
Egy fontos info. Aki a rejtekhelyeken fegyvert talál az másnak nem feltétlenül lesz ugyan az a csúzli. A móderek megoldották, hogy minden játék előlről kezdésekor más fegyver legyen az adott rejtekhelyen.
Pl a faluban ahol kezdünk a bal oldali ház padlásán már találtam PM-et HPSA-t PB-t és Beretta-t is. Vagy szintén abban a faluban a bal oldali tégla épület mögött van egy gáztűzhely ami mellett találtam már Vintorrez-t, Groza-t, Val-t, Ak 74 U-t és SPAS-t is. Először azt hittem, hogy nehézségi szint függő, de többszöri kisérlet után be kellett látnom, hogy csak simán változó. Csak annyi biztos, hogy egykezes fegyver helyett egykezes lesz, és kétkezes helyett kéztkezes. Minden területre az első belépéskor generál valamit, amit aztán a mentés tárol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest