Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Jó húsban vannak, de még a játékban is figyeltek rá, h Te ne találj el semmit csípőből, mozgás közben... Ezek meg döcögnek, lógó karral tüzelnek és körülöttem hullik a vakolat... meg a mellényemen koccangat. Sajna ott a sci bunker után a psi valami felderítésnél kicsit csalódtam, elég kötött a pálya, h merre menjek, próbáltam megkerülni, épületből támadni, de sajna nem lehet. Az eredetiben ez is tetszett, h sok épület, stb. nyitott volt, tudtam taktikázni (épületből, távcsővel ritkítás után megkerülve oldalról gránát+géppityu elég jól működött több helyen). Éjjel már nem mertem bemenni a "csőbe", majd este

Aarpok: SGM2.2 bugos volt kicsit, most a The Way in Pripyat-al tolom, ez szimpatikus: sokkal kevesebb ember, minimális loot, rengeteg mutáns...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield