- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #8328 üzenetére
Bár csak videorészleteket tekinthettem meg a Falloutból, de eléggé "rágógumiízűnek" tűnt.
Nyilván ez a külső szemlélődés a játékélményt nem pótolja, tehát a véleményem erősen szubjektív.
Az amerikai comicsokból, képregényekből készült filmek is eléggé furák, eltúlzottan mesterséges világban játszódnak szvsz.
Aki a COP-ot angol hangzással játssza, az már közelebb jár a Fallout világához. Nekem idegenül hat az angol nyelv Ukrajnában, én kizárólag orosz nyelven játszottam a CS és a COP alapjátékokkal.
Viszont egy német nyelvű és háttértörténetű poszt-apokaliptikus, európai játékot tudnék díjazni, bár attól tartok, hogy az ukrán vagy az orosz színes és romantikus fantáziavilágot nem közelítenék meg ők sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest