- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Lehet ott gránátozni, csak ne a hajó közelébe dobáld oda a gránátokat.
Taktika: Látod a térképen hogy merre járnak. ha van nálad 30-40db F1 gránát akkor lehet bőszen dobálni őket mikor még messze járnak. Én is így nyomtam le őket, a fél mutáns hordát gránátokkal dobáltam ki, a maradékot akik túlélték és a hajó közelébe jöttek meg leszedtem a fegyveremmel. Az emberek jóval strapabíróbbak mint a 2.0-ban voltak, ott egy mutáns simán megölt egy embert azt van hogy jönnek 10-en egyszerre, itt jóval többet kibírnak. Meg lehetőleg olyan fegyvert vigyél aminek minél nagyobb tárja van, úgy ritkábban kell tárat cserélni ami sokat számít. Eliminator jó lehet de simán lefőzhetsz egy kávét mire telepakolja sörétpatronokkal miután kiürült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest