Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
SetCHOO.
üzenetére
SetCHOO.!
Jó az oblivion lost mod, ha nem zavar, hogy nincs új küldetés.Rengeteg minden van benne lecserélve, új fegyverek,ruhák, stb, rengeteg javítás, de tudtommal az alapjátékot játszod.Én a OL 2.2-t játszottam, mert azzal megy magyarítás.Morbidas 2! Az nekem is kellene...

Rétisün!
A térkapukon keresztülmenve bármilyen fegyver van a kezedben, az eltünik.Legalábbis én ezt tapasztaltam a Jupiter gyárinál, a konténer raktárinál, illetve a cementgyárinál. Ezek mod térkapuk, a Noé( tudod, bárkája van
) által használt viszont benne van az alapjátékban, szóval nem mondom biztosra... Viszont SGM-ben ha visszamész, ott van a fegyver a kapunál.(legfeljebb nem tudod felvenni, mert ahogy közeledsz, beszippant a teleport, mielőtt felvehetnéd.Esetleg egy jól irányzott gránát, vagy puskagránát segíthet odébblökni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 570 málna 42 mm
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield