- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #37707 üzenetére
Ismerem a kis vöröst -sajnos nem személyesen-
de köszi a linket
Még meglesem a többi videóját is...
Nagy hülyeségeket nem akarok írni ilyen későn, de a 2. rész készül igen de nekem nem tetszett annyira a koncepció, nézz róla videót, már van elérhető. A full verziót úgy értettem, hogy a közelmúltban lett teljes a játék, minden DLC megjelent amit ígértek úgy tudom, van bónusz pálya is, azt hiszem még a fegyvertár is bővült, okosabbak lettek a katonák - ez egyeltalán nem baj, sőt (mivel csapnivaló volt az AI)!- stb. Ha érdekel hozok rendes infót ezekről. A játék magyarul jelent meg, még írtam is tiszteletteljes köszönőlevelet a lengyel srácoknak. Te kinek írtál?
Tudom igazad is van, de nekem indokolatlanul hosszúnak tűnt a táborral való foglalkozás, illetve a sok mindenféle tárgy összegyűjtése, ez vette el a kedvem némileg. A Zónában eléggé benne voltam már, de most hogy megjelent a teljes játék így lehet elkezdem elölről majd... talán.Laris, igen közben megnyugodtam és már ki tudtam most nyitni egyet
Ja a 3. részben a kiképző katona szövegei nincs nincsenek lefordítva (text 123 stb szövegek jelennek meg helyette) nem rosszból mondtam, csak gondoltam szólok, hogy kimaradt.
Reborn + Istok ne is mondd... Talán egyszer neki tudok állni azoknak is, mert eddig csak trollkodtam mivel többször is elakadtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest