Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

válasz Sensut #35806 üzenetére

Sensut: Köszi, betettem a játékba, tesztelem nemsokára, csak most szívok a 20 burer kilövésével :D
    A MEGA link egy ideig elérhető lesz? Mert szép lassan szedem össze az infókat a modról az összefoglalóhoz és betenném a linkedet, ha lehet :)
    Pripyat pedig hatalmas élmény! Sötétben pedig félelmetesebb számomra mint az eredeti CoP-ban! :)

rétisün: tőled is ezt kérdezem, a linked hosszú távon elérhető lesz? :D

Timstrike: én inkább az aknakeresőt javasolnám, a helikopteres küldetés kifejezetten idegesítő! Egyszer elrontod, és visszatöltöd akkor még meg is szívat a mod!
    A napsütésből igen gyorsan szürkeség lett és hatalmas köd, hogy véletlen se lehessen látni a helikoptert! Esélytelen volt a feladat, gyors visszatöltöttem a korábbi mentést mielőtt felidegesítem magam :D

Még valami! Van a Szövetség idejéhez spawn menu. Ha valaki le tudja szedni ossza már meg please és ha Laris2 esetleg ráér talán hozzáfordíthatná a modhoz ;)
    Megtaláltam orosz oldalakon, de leszedni reg nélkül nem lehet, meg az össze-vissza átirányító linkektől kihullott a hajam...
    Tesztelnék pár dolgot, a Freeplay-ben jól jönne, mert van feladat ami kimaradt. Nem is beszélve arról, hogy a Diverzáns-ban igen nagy élmény volt a sokadik végigjátszás után egy ilyennel szórakozni, de akkor szerintem írtam is én itt erről (bónusz segítők, ellenfelek, szörnyek berakása a játékba random, nagy összecsapások stb).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés