- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #33497 üzenetére
Izlom = Iz(ga)lom
Latjatok hogy milyen izgatottan futkosnak es hadonasznakAmugy baromira idegesit, hogy a burernek nem talaltam/tunk egy nagyon jo kifejezo nevet.En vagy 20 szot osszegyujtottem, aztan amikor idom lesz berakom, es lam megszavazzuk hogy melyik legyen, talan valakinek eszebe jut egy frappans elnevezes, ha egyik sem felel meg.
A zsonglor az eleg jo lenne, csak az nem magyar...Az alapjatekban eleg jol vannak elnevezve a mutansok, az oke, habar Saga59 toppantoja sem kutya, ez az izlomnak is szerintem pont talalo a nyurga (bocsi Erdo, de rohogtem hogy legnómoztad oket), Erdo mondjuk leröfizte a husikat, de az is jopofa, meg a csika/cseka is (habar vigyazat, a cseka az valami allambiztonsagi szerv volt a kgb elott ha jol emlekszem
)
A rágcsa is fasza, lehetett volna ugrancs is...
Az alkutya helyett lehetett volna mondjuk csikasz, mert valami farkaskeverekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest