- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #32985 üzenetére
Az ilyen tobbfele panceltipusbol osszerakott modellhez nem ertek, sztem nem is lattam idaig.
Amivel en szorakoztam, 1 modell, 1 textura, slussz.
Viszont ha szeretsz az ilyesmikkel mokolni, eszembe jutott, hogy a modunkban van egy fekete pancel - vegulis Napkelte, de mivel fekete, elnevezodott Napnyugtanak - viszont Free-nek is volt/szerzett valahonnan egy masfajta texturat, igy 2 Napnyugta pancel van, arra gondoltam, hogy - mivel a jatekban es modokban van Clear Sky pancel, aztan modbol CS Exo, jott egy otletem, hogy legyen CS Seva is, ami kell az alagutbani atkeleshez, es Furgenel lehet megvenni.Free ossze is rakta, valahonnan lett hozza textura is, popecul nez ki.
Naszoval CS Seva mintajara lehetne Free panceljabol egy Napnyugta Seva, mert talaltam regebb egy - sajnos valamilyen szinten hibas - texturat, ami szinten fekete es popecul nez ki, ami lehetne a Napnyugta Exo.
Free az mondta, es vegulis en is lattam valamelyest, hogy szemcses a textura, meg meg mittudomen milyen baja is van, majd ha lesz kedve kijavitja, es talan be is kerul a modunkba - ugyanis rengeteg uj pancel bekerult ugyebar, CS Seva,Napnyugta, aztan Katonai,Monolit,Bandita,Zsoldos,Szabadsag,Szolgalat es CS/Tiszta Egbolt Exo-k is.
Akkor meg 3 pancel kerulne be, Napnyugta Seva es Exo, valamint a tied az az a zold Tudomanyos Exo, mert baromira tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest