Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Balathruin #32617 üzenetére
Jól van beismerem, hogy nem véletlen vettem K-s processzort.
Szükség esetén adott a lehetőség a húzásra. Az igaz, hogy nem vagyok járatos a dologban. Az előtte levő 3GHz-es C2D-ót azt 3.6-on járattam. Nagyon jó széria volt. Fesz. emelés nélkül vitte a 3.6-ot és nem kellett rá komolyabb hűtés. Valószínűleg simán vitte volna a 4-et vagy még többet is. Annak idején olvastam a topikjában, hogy volt aki bőven 4 fölött járatta.
Ennél már csak precíz leírás mellett állnék neki. Vásárlás előtt sokat olvastam, infót gyűjtöttem. A kupaktalanítás, az Intel rossz pasztája, stb...
Először nem is ezt néztem ki, hanem az eggyel nagyobb testvérét, de lebeszéltek róla, hogy ez nagyon is megfelel a játékhoz.
Nem tudom...., szerintem egy jobb vga többet dobna rajta. Szerintem...., a fene sem tudja.
Lassan kiöregszem ebből is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple TV eladó
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest