Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32032) SaGa59 válasza rétisün (#32030) üzenetére


SaGa59
őstag

Jól emlékszel, egyetlen, kifejezetten ehhez a modhoz készített pálya az egész, máshová nem lehet átmenni, amikor kijössz, vége.
A barlangból úgy lehet kijutni, ahogy sklopp kolléga írta: háttal kell belegyalogolni abba az alkóvba, ahol szitál az az izé… Akkor kitesz a barlangon kívülre. A vérszivó bömbölésnek emlékeim szerint semmi jelentősége, talán szántak neki valami feladatot, ami végül nem került bele. A sztorija amúgy nem rossz, bár nem túl hosszú. Több kis mellékszál van, amik attól függően, hogy hogyan játszol, kivel beszélsz egy feladatnál előbb, vagy ki mellé állsz, vagy előkerülnek, vagy nem. Azaz minimum két újrajátszási lehetőség is benne van, de ha mindennel meg akarsz ismerkedni, három is lehet.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.