- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekagi
tag
RétiSün köszöntem szépen tanácsot
2 kérdésem lenne, Zatonban kereskedőnél (mindegy melyiknél) hogy tudom feloldanni h minden féle lőszert áruljon? A másik kérdés, szóval sgm-ben tetszik hogy bal felső sarokban irja sebzést, lőtávot kézben tartott fegyvernél, ezt sniperben hogy lehetne előhozni? Lesz nekem gondom kordonnál az árussal? Mert képzödményt istennek se találom neki, bejártam egész pályát
Jah meg javitásnál kicsit rosszabb a cuccom már elküld a szerelő, ezen a hozzáálláson mivel változtathatnák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest