- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi #30048 üzenetére
Na sikerült megoldást találni a problémára és úgy hiszem hogy ez tökéletesen a kornak megfelelő. Nem is erőltettem a kompatibilitási macerát, mert az minden más esetben is csak xarnak a pofon volt.
A 10fps limit akkor jelentkezik ha a játékot "x" értékben újraindítom. Ennek értéke lehet 3 vagy akár 8 is. Az elején végigléptettem a különféle grafikus módokon, melyiken hogyan teljesít és mivel teljesen profi a motor, minden váltásnál totálisan újra kell indítani... nem elég csak a főmenübe kilépni a játékból, teljesen a Windowsba kell. Na most ha egyszer beállt az atomstabil 10fps állapotra, az összes telepített játék ugyanúgy 10fps módban fut. Ezt a korlátot csak a PC teljes újraindításával lehet feloldani. Ez igen kellemetlen mert a játék az első negyedóra alatt már ki is fagyott egyszer, ami azt jelenti hogy akaratunkon kívül is előjön akármikor az "fps10" állapot, ugyanakkor érthetetlen mert a SOC vagy a CS igen intenzív quickload hullámban fagyott csak ki, a CoP-nak 10perc sétálás is elegendő volt, na mind1...
Driver szinten nem tudom mi a teendő mert sztem a tavaly decemberi kellőképpen friss a játékhoz, a monitorhoz lehetne még utility cicomát rakni, csak ez még egy cucc a vga-s szöszölés mellé, amit egyelőre egy játék miatt nem rakok fel mert az összes többi játék tökéletesen fut. Meg csak egy újabb valami ami bekavarhat az nV drivereknek, Experience műsornak, stb.
Szóval ez facca kis hiba szoktam is ilyenkor viccesen egy kitalált sorszámot adni az ilyen jellegűeknek mert más épeszű magyarázat nem igen van:
A globális hibatáblázatból kiosztott hibák Magyarországra:
HUN #31552 - Stalker CoP 10fpst produkál 1nél több napi indulás után SchumiBácsi jelenlegi hardveregyüttállásánál, de valószínű hogy sem a 980Ti, sem pedig a teljes gépcsere vagy újratelepítés nem oldja meg a problémát.Szal ez izgalmas végigtolás lesz immár nem csak feladatkezelőkkel, hanem teljes restartok is színesítik majd az élményt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tidal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest