- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrobes
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, így még nem cumiztam be egy moddal se.
A szövetség ideje 2 -ben kellene vinnem a banditáknak 4db holdfény képződményt. Csináltan is szépen mindent az utasítások szerint, és odáig jutottam, hogy beszéltem Sasa-val a déli őrposzton, és átküldött az északi őrposztra, hogy odaszól rádión Vaggyimnak, beszéljek vele.
Ott viszont senki nincs, a térképen se jelöl semmit.
Visszatöltöttem egy korábbi mentést, ahol Denis-t kellett megkeresni a vírus ellenszerrel és elkísérni, végigszenvedtem újból a feladatokat, és eljutottam megint oda, hogy nincs senki az északi poszton.
Megpróbáltam egy még korábbi mentést, és akkor figyeltem meg, hogy a bár területén, ahol korábban álltak őrök, sehol nem találok senkit, mindenki felszívódott.
Mit tudnék kezdeni vele? Újból nem akarom végigtolni az egészet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest