Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #26624 üzenetére
A különböző "repackok" mindenféle látótér növelő, grafika javító és egyéb tuning dll-eket tartalmaznak. Ezek akkor tudnak jól működni, ha alaposan össze vannak lőve. Én már jártam úgy, hogy a gog-os CoP-ra rátoltam egy modot, a benne lévő bin könyvtárban csak a render dll-ek voltak, el se tudott indulni.
Ha visszatettem az eredetieket, elindult, csak néhány effekt nézett ki hülyén, vagy sehogy.
A SeregA-Lus féle repackok azért jók, mert azokban általában összelőtt bin könyvtár van, de csak addig, míg az alapot teszed fel, Ha van benne FOV tuning, amit telepítés közben választhatsz ki, abból már lehet baj. Pl ilyen szaggatás is, amit ebben látok. Majd ha már értelmesen játszható lesz magyarul, lehet, hogy kisérletezek kicsit a bin-ben lévő cuccokkal. Amúgy a képi sebességért épp az xrrender dll-ek felelősek leginkább, és ezeket szeretik csereberélni a modderek.Szerintem kell keresni egy jó SeregA-Lus repackolt modot, ami működik jól, aztán a többiből csak a gamedata könyvtárat lecserélni, akkor elég stabil tud lenni. Feltéve, hogy nem akarsz alá AA vagy más effekt mókolókat is tenni, mert azok meg csak a saját dll-jeikkel mennek jól. Az orosz repackokat azért szeretem, mert valahogy zavar a GOG-os angol hangja, nekem az orosz jobban bejön a STALKER-ekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Formula-1
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Opel topik
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő