Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

és most jut eszembe, mit hiányoltam még a Clear Skyból anno.

vége felé járok, gondoltam még gyorsan eljutok a végére. de legalább X8al végzek.

amit hiányoltam: a bunkerek. a törpökkel és szellemekkel, esetleg egy controllerrel, aki miatt célozni se lehet az egész pályán. pontosabban: a félelem. ugyanis az SoC eszméletlenül félelmetes volt... Agropom alatt az első bloodsucker, a bunker dark valley alatt, red forest, a harmadik végigjátszásig folyamatosan a frászt hozták rám. negyedikre exoban mentem, G36al.

tudni kell, hogy SEVA van rajtam (nem a tökéletes választás, maxra uppolva), viszont fegyver ügyileg egész jól el vagyok látva (Obokan, Vintar, FT200M maxra uppolva). tehát, egész jó, de nincs éjjellátóm és egy uppolt bullatban megfelelő sisakkal/exoban nyugodtabb lennék (masteren nagyon hamar halni sevaban).

spoiler
    szóval, x8bunker. zörejszinten snorkok és rodent/hamsterek, valahol még burer is kell, hogy legyen, esetlen egy szellem (vagy, controller). tárgyak röpködnek, törpöket nem találom. fő dokumentum megvan, de a többi nincs. a tárgyak röpködnek, zörög minden.

gyereksírás.
    spoiler vége

ebben a pillanatban léptem ki.

tanulság: éjszaka ne menjetek x8ba, idegőrlő.

BalaNce87: 4 társad lehet. ebből egy Zulu (ő fix), egy az emberke, akinek ki kell fizetni a tartozását a vért miatt a banditáknak (juniperben a bárnál a szakállas emberke), egy a monolit squadleader (hozzá kell, hogy a duty leader pdat -tudós misszió alatt lesz meg a cooling towernél- vagy a duty vagy a freedomnak kell adni, és mellé felbérelni ugyanazt a frakciót a tudósok védelmére, juniperben található a tudósoktól nem messze délnyugatra), végül pedig a lezuhant helikopter pilótája (tudósoknál a bunkerben).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés