Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
Stalker78 #17049 üzenetére
Én úgy szoktam, ami szerintem elég hasznos, kétszer mentek minden lényeges küldetés kapujában vagy anomália való sétálások előtt, egy mentés majd közben folyamatosan gyors mentés, általában kissebb karcok és kevés stimpakkal megoldok minden nehézséget és eladok minden kütyüt és spórolok.Hát ez nem az a játék amiben több ezer kiló cuccost és arzenált lehet gyűjtögetni.Nagyon értékelek minden ingyenes módot, biztos sok munkával és idővel kell elszámolniuk, üres zsebbel.Egy biztos a Misery 2.0 nem két délutános rohanás, hanem kicsit túl realizált kihívás, és én szeretem a bebizonyítani, hogy van magyar virtus, ha csak játékról van is szó.Ne már francia, német vérpistikék lenyomjanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest