- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Pripjatyból visszatérve további feladatokat kaptam, de a helikopter feketedobozáról szólót még nem, sem a gáztartály elhozatalát.
Hátravan a speciális Vintorez megtalálása és az Oázis létezésének bizonytása. Utóbbit feladatot nem értem, mert Jantarban odaadtam a dokinak az Oazist.
Most mi legyen, Jantarból merre menjek tovább, vissza Pripjatyba?
Nagyon zavaró, hogy a PDA nem mutatja meg a küldetéseket. Dodopek képei valamennyit segítenek, de nekem még az is kevés.
A Jubileumi Központban a belépőkártyát nem találtam meg, pedig a liftajtók már kinyíltak, várván a leereszkedésemre.
Szellem gyógyszere sincsen meg, feltételezem, hogy az X8 Laborban lesz, vagy tévedek?Pripjatyban a zsoldosok "nem mertek" bejönni a mosodába, s a hátsó ajtó melletti sarokban guggolva lekapdostam az ablakban megjelenő fejeket.
Tippek:
Pripjatyban remek képződmények találhatóak. A földalatti stalker búvóhelyből feljövet található egy anomália, ahol Buborék szedhető fel. Svarog detektorral a legkönnyebb becserkészni, ezt odalent a mélyben árulják, ahol Szellem betegen fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hardcore café
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest