Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Pripjatyból visszatérve további feladatokat kaptam, de a helikopter feketedobozáról szólót még nem, sem a gáztartály elhozatalát.
Hátravan a speciális Vintorez megtalálása és az Oázis létezésének bizonytása. Utóbbit feladatot nem értem, mert Jantarban odaadtam a dokinak az Oazist.
Most mi legyen, Jantarból merre menjek tovább, vissza Pripjatyba?

Nagyon zavaró, hogy a PDA nem mutatja meg a küldetéseket. Dodopek képei valamennyit segítenek, de nekem még az is kevés.

A Jubileumi Központban a belépőkártyát nem találtam meg, pedig a liftajtók már kinyíltak, várván a leereszkedésemre.
Szellem gyógyszere sincsen meg, feltételezem, hogy az X8 Laborban lesz, vagy tévedek?
Pripjatyban a zsoldosok "nem mertek" bejönni a mosodába, s a hátsó ajtó melletti sarokban guggolva lekapdostam az ablakban megjelenő fejeket.
Tippek:
Pripjatyban remek képződmények találhatóak. A földalatti stalker búvóhelyből feljövet található egy anomália, ahol Buborék szedhető fel. Svarog detektorral a legkönnyebb becserkészni, ezt odalent a mélyben árulják, ahol Szellem betegen fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield