Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

Pripjatyból visszatérve további feladatokat kaptam, de a helikopter feketedobozáról szólót még nem, sem a gáztartály elhozatalát.

Hátravan a speciális Vintorez megtalálása és az Oázis létezésének bizonytása. Utóbbit feladatot nem értem, mert Jantarban odaadtam a dokinak az Oazist.

Most mi legyen, Jantarból merre menjek tovább, vissza Pripjatyba? :F

Nagyon zavaró, hogy a PDA nem mutatja meg a küldetéseket. Dodopek képei valamennyit segítenek, de nekem még az is kevés. :D

A Jubileumi Központban a belépőkártyát nem találtam meg, pedig a liftajtók már kinyíltak, várván a leereszkedésemre.
    Szellem gyógyszere sincsen meg, feltételezem, hogy az X8 Laborban lesz, vagy tévedek? :F

Pripjatyban a zsoldosok "nem mertek" bejönni a mosodába, s a hátsó ajtó melletti sarokban guggolva lekapdostam az ablakban megjelenő fejeket.

Tippek:
    Pripjatyban remek képződmények találhatóak. A földalatti stalker búvóhelyből feljövet található egy anomália, ahol Buborék szedhető fel. Svarog detektorral a legkönnyebb becserkészni, ezt odalent a mélyben árulják, ahol Szellem betegen fekszik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés