- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
juhasz.p #1532 üzenetére
Az a baj, hogy úgy van kialakítva a domborzat, hogy sehogy sem tudok megközelíteni 2, de inkább 3 helikoptert. Teljesen más helyen vannak ugyan, de nem megy. Eddig asszem 2 helit kutattam át, az egyik egy mocsár közepén volt, a másik meg ott, ahol ez az ajtó van, valami áramfejlesztő-féleségnél (egy része tele van anomáliákkal). Ez volt a két legközelebb lévő nagyjából.
Azt hittem, hogy az az ajtó a föld alatt elvisz valami olyan helyre, ahol tovább tudok menni, de ha nem, akkor hagyom. Csak akkor hogy tudok továbbjutni? Már megkerültem az egészet, de sehonnan nem tudok továbbmenni egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest