Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jhonny06 veterán válasz  juhasz.p

üzenetére juhasz.p

üzenetéreAz a baj, hogy úgy van kialakítva a domborzat, hogy sehogy sem tudok megközelíteni 2, de inkább 3 helikoptert. Teljesen más helyen vannak ugyan, de nem megy. Eddig asszem 2 helit kutattam át, az egyik egy mocsár közepén volt, a másik meg ott, ahol ez az ajtó van, valami áramfejlesztő-féleségnél (egy része tele van anomáliákkal). Ez volt a két legközelebb lévő nagyjából. Azt hittem, hogy az az ajtó a föld alatt elvisz valami olyan helyre, ahol tovább tudok menni, de ha nem, akkor hagyom. Csak akkor hogy tudok továbbjutni? Már megkerültem az egészet, de sehonnan nem tudok továbbmenni egy idő után. 
- 

Jhonny06 veterán válasz  Hun'reeth

üzenetére Hun'reeth

üzenetéreErre valaki? Visszakerestem, de semmi.  Sorry, nem neked ment a válasz.  
- 

Jhonny06 veterán Sziasztok! Még az elején vagyok, amikor át kell kutatni a helikoptereket, de egy bizonyos pontos sehogy sem tudok átkelni, asszem megtaláltam, hogy hol lehetne, de ott meg valami kártyát kér egy föld alatti járathoz. Úgy el van kerítve, hogy sehol sem lehet átmenni. Asszem az 1-eshez kéne eljutnom, de a 3-asnál is ugyanez, valami régi áramfejlesztőben vagyok, ami tele van anomáliákkal, ott van ez a föld alatti járat is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield