Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playhard
csendes tag
hello
elakadtam a játékban,van 2 mellékküldetésem de nemtudok mit kezdeni velük,írja hogy vigyek Gariknak egy galacsint és egy húscafatot,de nem találok sehol,azt se tudom merre keressem,a másik meg hogy segítsek a Monolitosoknak hogy befogadják őket,kivel beszéljek?a legfontosabb hogyan menjek Pripyatba?kérdezősködtem de azt mondják hogy az üzem alatt van valami alagút azon keresztül,de azt se találtam meg
csak bojongok össze vissza.választ előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mozilla Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak bojongok össze vissza.választ előre köszönöm.
shield