- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #12329 üzenetére
Ezek az AK-k mind a 7,62-es loszert tuzelik, ugye ? (nem tudom eszben tartani a sok AK valtozat nevet).
Inkabb ugy tunik, hogy az 5,56-ost.
Ma a Szkvadovszkon lattam a kereskedonel AK103-at 7,62est.Felfejlesztve epp egy hajszalnyival jobb a alap fegyvernel, meg az AKM-nel.Kedvelem meg az MP5-os kommandos geppisztolyt, mert felfejlesztve nagyon nagy a tuzgyorsasaga, es panceltoro loszerrel maganyos ellenseget par masodperc alatt le lehet teriteni.
Talalkoztam meg hasonlo geppisztolyokkal, de azok valami uj loszert tuzeltek, es nem tudom azok felfejlesztve jobbak-e ilyen teren az MP5nel.
Aha, Remington, az nekem is tetszik, marmint az alakja
A SPAS12 az jo cucc, de a Saiga nem jobb nala ? Tuzgyorsasag tekinteteben ?
Aztan majd akkor megtudom hogy mi van az ongyilkos robbantonal, mert felveszem a kuldit.
Majd egy het mulva, mert most utazom el...Mesterlovesz puskak : talalkoztam valami angol es finn valtozattal is, meg egy masikkal ami a kofejtonel levo banditanal vagy kinel van, olyan elenkpiros loszert tuzel, 10,7es kaliberrel, ugy emlekszem.
A Barettet is lattam, egyik zsoldosnal volt, durva cucc, 1 lovesbol kifekudt egy zombi, pedig nem is fejbe lottem ha jol emlekszemJajj igen : vannak geppuskak is a jatekban : az orosz 7,62es es 5,56os ez utobbinak asszem 100as tarja van.
Provalta valamelyikotok teljesen felfejlesztve hogy milyenek ? Ez az amcsi SAW ?Valamint volt valami XM18 vagy mi a banat, az is gepkarabely 100 loszerrel a tarban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest