- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Most eretnekségről lesz szó, aki nem bírja ne olvassaláttam a neten egy videót, amiben egy fickó az egyik csúcs-mega-isten 6*6-os kockát összehasonlította a vcube 6*6-os gömbölyített legújabb, második generációs változatából. Kíváncsi lettem és vettem egyet én is. Először csak egy 3*3-at.
Hát én most tényleg nem tudom mi van ezekkel az istenített márkákkal. Vettem egy lenézett gyártótól (vcube) egy kockát, amit összehasonlítottam a kolegám mega isteni csúcsszuper profi kockájával. Hát, nem éreztem túl nagy különbséget. Most jön az istenkáromlás. A vcube második generációs kockáját jobbnak éreztem ennél az isten-kockánál. Könnyebben forog, jobb a vágása és a fogása is, plusz kényelmesebb, pedig még szilikont se fújtam bele. Festettek a lapok, így nem kopik le a szín és nem csúszik a kocka felszíne. Azóta vettem még kockát a vcube-tól, mert a gömbölyített forma nagyon bejött, van egy 4*4 és egy 6*6 (ez matricás) is. Mindegyiket jobbnak érzem a mostanában favorizált kockáknál és ezeket még szilikonoznom és bejáratnom se kellett, amint kivettem a dizájnos csomagból, tudták a dolgukat, simán és gyorsan forognak. Van valaki másnak is ilyen jellegű tapasztalata, vagy egyedül vagyok a hülyeségemmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest