Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
Valk3 Power m, és a gts2 m amit a legtöbbet használok. Ezek az én személyes kedvenceim.
Az eredeti Rubik's ez az új, ami már teljesen használható.Sokan szeretik a gan kockáit is de nekem valahogy nem t tetszik. Ha jössz a lurdyba mindet ki tudod próbálni, és el tudod dönteni pontosan melyik az amit érdemes számodra megvenni.
+36702778032
-
Ciccuka
veterán
Én annyit ha lehet nem szánnék rá. Egy egyszerű ha még normálisan használható kocka is megteszi. Elvárás, hogy a sarkait ne lehet átforgatni, nem essen szét állandóan, ha lehet mindegyik eleme kocka legyen az lekerekítés nélküli fajta, viszonylag könnyen lehessen mozgatni. Még ezt találtam, de igazából jó lenne 1000-ből megúszni.
Van egyébként még Rubik 360-al megegyező gömböm is, de ezeket ritkán veszem elő.Muyo kockákat általában mindenhol dicsérik:
Milyen Verseny Rubik kockát vegyünk?MoYu SuJie például 700-ból is kijönne, nekem lehet bőven elég lenne.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Hagyományosból (nem a lekerekítgetett változat) ebben az árkategóriában (1000 alatti) még nem láttam jobbat.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
adrian360
őstag
Kicsit azért túl van értékelve a corner cut, szinte semmi gyakorlati előnyöd nincs abból hogy 45 vagy csak 35 fok a cc, sőt kezdőknél talán még hátrány is lehet szerintem, nem tanulod meg a pontos forgatást, és mikor átállsz nagyobb kockákra, mondjuk 5x5 6x6 nál már rendre be fogsz akadni, mert ott már megbosszulja a nem pontos forgatás.
-
törölt tag
Ezt valamennyire alá tudom támasztani. Nekem van egy stúdiós kockám, ami szörnyű volt újonnan, recsegett ropogott de szilikonnal és lazítva a csavarokon sokkal jobb lett. Gyakorlatilag ezen tanultam meg, hogy lazítani lehet/kell a kockákon és hogy szokták szilikonozni. Mióta más kockákat használok, amik nincsenek szilikonozva, nem nyúltam hozzá egy ideje és tényleg összetapadt kicsit. Forgatni kell pár percig és akkor megint jó lesz. A lube-ot kipróbálnám és is, jó összehasonlító teszt lehetne belőle. Mondjuk szappanos vízben megmosnám a stúdiós kockámat, utána lube-al kezelném és elrakom megint három hónapra, hogy lássuk utána hogy mozog.
-
Lasy
veterán
Ragadás ne volt so ha nem használtam hónapig.
Ha van szilikon használd nyugodtan. Nem ront a kockám semmit. De persze a lube jobb.
Ha most szeretnél venni akkor persze lube jobb. Mert müssen helyet foglal, kevesebb kell belőle, és tovább tart.
De ez a tovább tart elég sok mindentől függ+36702778032
-
Bertók
tag
Haller fórumlakók!
Azért válaszolok a Tiedre mert félig hozzád is címzem a kérdést
Nem voltam sose nagy kockás a legjobb időm 1 perc körül van, de a régi magyar rubikomnak úgy lóg már keze-lába, hogy egyszerűen átlátok rajta
A kérdés pedig a következő: olyan kockát szeretnék venni aliexpressről (ez fontos) amivel mint mezei ember tudom nyúzni jó sokáig és nem is az a nagyon lassú csiga. A fent említett időmet akarom több év után megdönteni
A legfontosabb pedig, hogy nagyon olcsó legyen viszont minőségi (tudom, hogy nincs ilyen soha, de akkor értsd: ár-érték bajnok)Köszönöm a válaszokat előre is
-
Lasy
veterán
Egy kockánál megértem, de Pl 14db után már nem igen.
45.29 Euro volt a 14 kocka, és ebből 18.36 volt a posta.
Viszont 5 nap volt mire a kezembe vettem. Tehát ennyit simán megér nekem.
Most egy olcsóbb postát választottam, és a kocka is kevesebb, de megyek szabira így nagyon nem érdekel most.
8.65 a posta, és 19.98 az egész. Ma fizettem ki. Tehát kíváncsi vagyok mennyivel később jön meg.
Persze csak a nyomkövetést fogom tudni figyelni.
De azt se figyelem, hiszen jobb értesítés ha itt lesz.+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest