- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
kicsicsuvi #1732 üzenetére
Na kicsit kutakodtam. A rubikkockas oldal tartalmazza ugyan a kepek linkjeit, de me'g a rubikkocka.fw.hu oldalra mutatnak, ahol persze nincs meg. Szoval elvben ha normalisan koltoztek, akkor valami alkonyvtarban megvan az is, csak ki kene javitani a linkeket (nyilvan azt kiprobaltam, hogy kozvetlen a kirakos konyvtarukban nincs). Esetleg oket nem lehet megkerdezni? Valamelyik beszedesebb, pl. 2elkesz.gif kepet nem talaljak-e meg a szerveren es javitanak a linket...
Kerestem waybackmachine-nel is, de a kepek ott is elvesznek (web.archive.org). Viszont volt egy utalas arra, hogy melyik weboldal alapjan csinalta az adott megoldast, es bar odairta hogy mar akkor nem mukodott, meg azt is hogy atalakitotta hogy egyszerubb legyen, DE az megtalalhato kepestul az archive.org-on. Ezen a [link]-en. De ez tenyleg nagyon szajbaragos... nem is mentem annyira elore, amit keresel, probald meg, hatha ebben benne lesz valahol, ami teged erdekelne belole.
Erdekes, hogy tobb lehetseges google keresessel probaltam tarolt valtozatot talalni ezekrol a kepekrol, de vszinu a 10 evnel regebbi forrasok mar kiestek belole. Mas meg nem mentette le maganak.
Nekem ami le van mentve, az masik modszer, es most is megvan a neten, abrakkal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- BMW új felni kupak, felni közép készlet 68 vagy 56 mm-es
- Eladó GT Player kormánykerék állvány
- Alufelnik - 4db 15" Corail alufelni - 4db hibátlan Kleber 195/65 R15 nyári gumival
- Peugeot 406 2.0 HDi SV - magánszemélytől!! - klímás!! érv. műszaki 2026.06.05-ig!!
- Weller WSP80 - WP80 pákához LT pákahegyek új állapotúak
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest