Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
most majd a Lienage 2 t akarom kiprószálni, ígéretesnek tűnik, de ha nem hát nem, próba cseresznye
-
Kobe
veterán
ööö
lassan közeledik a vizsgaidőszak vége, és illene vmi borongós estékre való elfoglaltságot találni
így nektek szögezem a kérdést : rpg felhozatalban mi újság, vki találkozott pár uj gyöngyszemmel ? mik a most menő rpgk, ilyesmi -
Kobe
veterán
kipróbáltam, tetszett csak volt egy elég durva bugja (nem sebződött az ellen)
így inkább Morrowindelek....apropó, Morrowindre létezik vmi patch mert amióta felraktam a modokat, gyakran kilép a játék pl ha mentést akarok visszatölteni (Morrow+Tribunal+Bloodmoon, modok: better bodies, better heads, seasons, visual pack xt) -
Kobe
veterán
torz on borz ha olvassa : sikerült a modokat leszedni a Morrowindhez ?
-
Kobe
veterán
hehe
-
Kobe
veterán
különböző helyekről kellett összevadászni
Bővebben: link
és pár szkrínsot a szízonsz modról : Bővebben: link -
Kobe
veterán
na leszedtem a visual pack xt t, a seasons mod ot (ez gyönyörű) és a better bodiest, ezzel már csak megyek valamire

-
Kobe
veterán
hm látom van egy test-feljavító mod de az csak női karakterekre van
kár -
Kobe
veterán
izé...a betterface modot alapból felraktam de van egyéb is ?
viszont a karaktergenerálás elég érdekes volt...nem tudtam választani, így legegyszerűbb volt definiálni egy kasztot...sztem ez nagyon fasza húzás. A graf meg...ütős kis game, már várom hogy összefussak majd egy vámpírral meg vérfarkassal, azt mondják ugy állat karit lehet összepakolni
-
Kobe
veterán
nah Morrowind, Tribunal meg Bloodmoon kiegészítők, és kezdődött a hacacáré...bár csak pár órát toltam de nagyon bejön

-
Kobe
veterán
láma kérdésem volna....Morrowind, nagyon az eleje a gamenak, karaktergenerálás megvan, kiraknak a városba, ahol ugye szeretnék jobb cuccokat venni, valami normális ruhát meg fegyvert...
a gondom hogy a boltban meg is tuom venni, bekerül az inventoryba, kifizetem, de nem kerül rá az emberkée...vagyis le akartam cserélni a felsőjét valami jobbra, benn az inventoryba, emberke mégis félmeztelenül rohangál, valamint ott a fegyver, mégis öklözni akar... -
Kobe
veterán
hmm...Morrowind jobban tetszik mint Gothic 2..legalábbis okot adott a röhögésre ami már egy jó pont nálam...frissen behajózott orc barbarianommal felkutatjuk a helyi bótost, és próbál szóba elegyedni ...diablos korszakbol megrogzotten az egérgomb az action...és néztem mint borjú mikor behúzott egyet az eladónak
a segédje meg egyből levarázsolta a szőrt az arcomról
jó kis game lesz ez csak egy magyarosítás nem ártana neki )
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
nah Gothic 2 ...grafika teccik, bár keveset játszottam ele, környezet szép, megtaláltam az első ellent hurrá, DE :
nekem a game azt írja ki ha harcolok és csapást mérek az ellenre, hogy Copy Protection Error...és nem is vesz le pontot az ellen életéből...és így egy kis goblin is elver
-
Kobe
veterán
na megnéztem NWN t és pár perc után leszedtem, nem nyerte el a tetszésem

-
Kobe
veterán
kérdésem volna : régebbi game*arban olvastam egy cikket egy gamerol, ami nagyon jó rpg*rts egyvelegnek ígérkezett, szép grafikával.. a sztorirol annyi ugrik be h 2 oldal van, az emberek harcolnak afféle Beastek ellen, szép nagy százholdas pagonyba, és vmi hosszúhajú fickóval lehet menni ...ha valaki emlékszik a címére, írja má meg
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
Neverwinterből az alapjáték van meg, ha kisegítenél milyen patch, mod érdemes/szükséges hozzá, megköszönném...és az sem ártana ha megerősítenél pár kételyemmel kapcs: az FF grafikaliag milyen ? mert az ujabbak jol néznek ki, csak azok mmorpgk tudtommal, a régi meg ugy hallottam gyerekes szintű grafika
-
Kobe
veterán
ez így nem igaz ... egy szerepjátékban fontos elem a karakterfejlődés és a küldetések teljesítése...a baldur s gate nem jött be, a dio 2 küldetései nem voltak megerőltetők. Baromi idegesítő mikor rohadt nehéz küldetésekkel kell szenvedned, ez csak a játékélmény rovására megy...viszont ha van benne akció bőven, akkor valszeg jó a karakterfejlődés, ha ezt jó feladványokkal fűszerezik, az már jó pont...
de ha már kötekedni akarsz, mondhatnám a hszednek semmi alapja, ugyanis mondtam hogy 3D s gamek érdekelnének, a BG meg messz nem az -
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
a topic címe az rpg kerestetik....ez nem csak az én topicom, nagyon szívesen veszem ha még ti is írogattok ide
csupán én voltam aki feltette az első kérdést, ha netalán más emberke úgy jön ide, hogy kell neki valami állat 2D s rpg, akkor őt is illik kisegíteni, nem célom kisajátítani a topicot -
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
ennek örülök hogy ennyien próbálnak segíteni, látom nem veszett oda az rpg feeling

-
Kobe
veterán
Gothic 2 ben gondolkodom én is, meg kölcsönkaptam a Neverwinter Nightsot, egyszer már nekiálltam régi konfigon de szaggatott, tnt2 rulZ ...tud valaki mondani róla vmit ? mer nagyon az elején jártam..
amugy Gothic 2 ből létezik angol nyelvű kiadás ? a megjeléneskor úgy hallottam hogy ugye németek készítették, német nyelvű, az angol meg csúszik .../csúszott...franc se tudja -
Kobe
veterán
elnézést, kihagytam akritériumok közül : lehetőleg ne körökre osztott gameval bombázzatok
abban az esetben ha jól van megcsinálva, jöhet ... de jobban örülnék valami igazi szép 3ds csihipuhi-csak-a-kardom-meg-én típusú gamenak 
-
Kobe
veterán
Sziasztok
A kereső használata után úgy találtam, hogy a szerepjátékok topicja erősen változó, mert vagy csak játék szinten, 1 adott gammára konctenrálva nyitnak topicot, vagy pedig kártyás rpgknek szentelnek külön témát.
Azt szeretném ha ide azok a játékosok jönnének, akik szeretik ezt a stílust, és ilyen játékokkal kapcsolatban tud valami használhatót mondani, legtöbbször személyes tapasztalatra építve, ebben bízom a leginkább.
Első kérésem az volna, aki találkozott pár igen emlékezetes gameval, az írjon címeket, és pár sort a gameról, mit tapasztalt, miért ajánlja stb.
És hogy miért ? Jómagam régóta kedvelője vagyok a szerepjátéknak, de eddig azonban ez abban nyílvánult meg hogy ha a kezembe nyomtak egy rpgt, örömmel tologattam hosszú ideig, lásd Dio 1-2 stb....azonban változnak a korok, nemrég új konfighoz jutottam amin már a régi 2D s gameknál újabbak is elfutnak, vagyis nagyobb élvezetérzetet biztosítanak a játékosnak.
Tehát a kérésem : írjatok RPG címeket, a következő kritériumoknak megfelelve : 3D s legyen, és nem árt ha középkori jellegű gameról van szó, vagy a warcraft világához hasonlít. Ha jól tudom, a Gothic 2 ilyesféle, erről tud valaki mondani vmit ?
Köszönettel, Libria
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így inkább Morrowindelek....apropó, Morrowindre létezik vmi patch mert amióta felraktam a modokat, gyakran kilép a játék pl ha mentést akarok visszatölteni (Morrow+Tribunal+Bloodmoon, modok: better bodies, better heads, seasons, visual pack xt)
pl a texture Pack után rá sem ismertem a gamera, annyira jók...a season mod meg egyzerűen élvezetes
kár