- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolabacsi
tag
válasz
Benir8 #33556 üzenetére
Én itt találtam bolt többféle adapter is van
Egy hobbielektronikai fórumon azt találtam (én nem vagyok hozzáértő!) hogy lehet helyettesíteni is :
a lényeg hogy 15V~ kevesebb lehet, de több csak nagyon óvatosan
és min.1A ha több az nem gond mert akkor is csak annyit vesz fel az eszköz ami kell neki és így legalább nem terheli túl az adaptert. Szóval egy 12V 1A-2A közötti adapter is megteszi. -
zsolabacsi
tag
válasz
Benir8 #33545 üzenetére
Igen volt már hogy a tápegység halódása miatt a kimeneti áram ingadozott és emiatt a hálózati eszköz is bizonytalan működést hozott. Ezért is indultam ebbe az irányba csak nem a saját routerem tápját kellett volna gyanúsítani. Amikor kivettem a konnektorból volt kb 60 fokos. Inkább rendeltem 800Ft-ért mint hogy a tech ügyfélszolgálattal kínlódjak.
-
-
-
-
-
-
-
krealon
veterán
válasz
Benir8 #31514 üzenetére
"Körülbelül 35-40 Mbps sebességgel megy le, ugyan úgy körülbelül megy felfele is. 6 fő csatlakozik rá, beállítottam a Bandwith Controlt 5120 kbps-re és néha belassul mikor mindenki használ egyszerre. Miért van ez? Mit rontottam el?"
A QoS csak akkor hatasos, ha a szabalyozo eszkozon torlodik fel a forgalom.
Ha mashol (pl a szolgaltatonal) van torlodas (mert tul nagy erteket adtal meg a bandwidth controlban (BC)), akkor a te beallitasaid semmit sem fognak erni.A megoldas, hogy addig kell a savszelesseget csokkenteni a BC-ben, amig stabil nem lesz.
Persze ekkor lesz egy ki kihasznalatlan resz a savszelessegben, de valamit valamiert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest