- Ingyen kellene, de tegnapra
- New Game Blitz - 2025
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
-
Laslow
senior tag
válasz droti25 #7617 üzenetére
Szia!
Nekem TP-LINK WR340G routerem van, gondolom alig különbözik a tiédtől. Az enyém 20/10Mb/s nethez és torrenthez tökéletesen elég, nálam semmilyen lassulás nem volt sosem (évek óta). Ha van rendes seed a torrent stabil 2,5MB/s-el tölt le, és ha jól emlékszem, nálam 200 párhuzamos szál van beállítva a torrent kliensben. (Ebben mondjuk nem vagyok 100% biztos.)Régebben amikor UPC-s voltam rendszeresen tapasztaltam, hogy a szolgáltató korlátozta a torrent sebességet. Ez abban mutatkozott meg, hogy csúcsidőben/napközben alig-alig csordogált le valami adat (50kb/s-nek már örültem!), aztán este 10-kor vagy éjfélkor hirtelen teljes sávszélességgel kezdett tölteni a torrent kliensem. FTP-ből vagy webről napközben is gyorsan töltött. DIGI-nél ilyen problémám sosem volt.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest