- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy TP-Link 941ND routerem van otthon. A PC kábelen csatlakozik a routerhez, és egy laptop wifin.
Mostanában azt csinálta, hogy a PC-n meg-megszakadt az internet kapcsolat, és a tálcán a kapcsolat ikonon sárga felkiáltójel jelent meg, valamint nem lehetett megnyitni egy weboldalt sem. A router sem volt elérhető IP alapján.
Ha letiltottam a hálózati adaptert, majd újra engedélyeztem, akkor egy ideig (pár perc) jó volt, majd megint megadta magát.
Átdugtam a routeren másik helyre a kábelt (1-esről 2-esre). Ekkor megjavult, majd pár hét után megint elkezdte a 2-es helyen ugyanezt csinálni, és visszadugva az 1-esbe sem javult meg, a 3-asban viszont működött. Ugyan úgy letiltás-engedélyezésre megjavult egy időre, de a tartós javuláshoz át kellett dugni.
Mindeközben wifi-n ment az internet rendben.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával